Xenia Michaelsen


Hejsa. Jeg hedder Xenia Michaelsen. Jeg er dansk uddannet rumdesigner og russisk uddannet vægmaleri kunstner. Med de to professionelle og kulturelle sammensætninger vil jeg gerne skabe en unik rumoplevelse til dig og dine omgivelser. Jeg brænder for de to fag: rumdesign og rumudsmykning. I 2009 åbnede jeg mit eget firma DekoRum for at opfylde min drøm. Nu er jeg godt på vej til mit drømmejob!

Jeg har arbejdet i mange forskelige kunstneriske retninger gennem tiden. Fra Kirkedekoration hvor jeg har deltaget i renovering af vægdekorationer til bogillustrationer.

Den mest markent DekoRums projekt synes jeg var renovering af danske guldalderkunstner Elise Konstantin-Hansens vægdekorationer på Gyldenholms Gods.

Den mest glædelig og udfordrende Dekorums opgave var at skabe en stor vægdekoration sammen med beboende på Nordhøj Omsorg center. Du kan se en lille video om det her: Workshop med ældre

Dekorum har lavet række udsmyknings opgaver i Nordsjællands områder på plejehjemmer, Præstegård, legestue. 

deko

DekoRum er et dekorativt værksted skabt i 2009 af kunstner og rumdesigner Xenia Michaelsen. Firmaet udfører dekorations- og rumdesignopgaver for både private kunder og erhvervsdrivende.

Xenia Michaelsen er født i 1968, Moskva, Rusland. Bosat i Danmark siden 1996.

Uddannelse

Rumindretnings designer. Uddannet 2002 på Danmarks Designskole. 
Vægmaleri kunstner. Uddannet 1992-1996 på Stroganov Akademi (Moscow State Stroganov Academy of Industrial and Applied Arts) på afdeling for 
monumental dekorationskunst.

Kurser. Privat undervisning hos kunstner Olga Bor og Sergej Fedorov.
Kursus for Perspektivtegning og komposition.
Kursus hos dekorationsmalerne Erik Peitersen og Susan Arnild.
Croquis tegning.

Projekter

Du kan se dem alle sammen hvis du klikke her: Xenias projekter

Gallerti knap rundPortrætmalerXenia er aktiv kunstner. Xenia har deltaget i mange forskellige udstillinger fra 1996. Medlem er KKS (Kvindelige Kunstneres Samfund) . Bestyrelsesmedlem af Frederikssund Kunstforening. En af arrangørerne og underviserne af Frederikssund Croquis gruppe.

Se min andet site med mine malerier her: Xenias portrætter